Shaanxi Aone Titanium Metal Materials Co, Ltd

vijesti

Kontaktiraj nas

Aone Titanium metalni materijali

  • + 86-917-3633666
  • + 86-180 9170 2108
  • sales@aonemetals.com
  • www.aonemetals.com
Podeli

Titanijum koristi

Dec 15, 2017

Titanijum se tradicionalno koristi kao lagan, izuzetno jak i izuzetno otporan na koroziju materijal u vazduhoplovima, elektranama, postrojenjima za destilaciju morske vode i izmenjivače toplote. Nedavno je pronašao sve veće aplikacije u proizvodima za široku potrošnju, sportskim proizvodima i opremi za informacionu tehnologiju koristeći svoj estetski izgled površine i luksuzni osećaj.

legure titana Mnogi legure titana su razvijeni i mogu se grupisati u četiri glavne kategorije. Njihova svojstva zavise od njihove osnovne hemijske strukture i načina na koji su manipulisani tokom proizvodnje. Neki elementi koji se koriste za izradu legura uključuju aluminijum, molibden, kobalt, cirkonijum, limenku i vanadijum. Alfa-faze legure imaju najmanju čvrstoću, ali su formabilne i zavarive. Alfa plus beta legure imaju veliku čvrstoću. Blizine alfa legura imaju srednju čvrstoću, ali imaju dobru otpornost na lupanje. Legure beta faze imaju najveću čvrstoću bilo koje legure titana, ali takođe nemaju duktilnost.

Postoji razlika između zemalja na titanijumskim aplikacijama. Iako aerospace predstavlja polovinu potražnje za titanima u SAD, Evropi i Rusiji, industrijska primena, posebno u hemijskim postrojenjima, dominira u Aziji. Ova diferencirana tržišta će i dalje biti glavni pokretači potražnje za rastom od 4,6% pi (u protekloj godini) do 2018.


Povezane vijesti

Copyright © Shaanxi Aone Titanium Metal Materials Co, Ltd Sva prava pridržana.