Shaanxi Aone Titanium Metal Materials Co, Ltd

vijesti

Kontaktiraj nas

Aone Titanium metalni materijali

  • + 86-917-3633666
  • + 86-180 9170 2108
  • sales@aonemetals.com
  • www.aonemetals.com
Podeli

Titana i legura materijala smanjenje troškova, izvodljive metoda i procesa

Apr 19, 2017

1, smanjiti troškove sirovina

Titan metal topljenja je visoka, kemijske prirode vrlo živo, i O, H, N i C elemente kao što su jaki hemijski afinitet, čisto vađenje titan teško. Opća upotreba Kroll proces smanjenja magnezija u industrijskoj proizvodnji spužve titana. Proizvodnju titan spužva od Kroll postupak redukcije magnezija je složen, visoka potrošnja energije, dugi ciklus, a ne mogu kontinuiranu proizvodnju, u isto vrijeme, treba puno magnezija metala kao redukcijsko sredstvo, trošak proizvodnje je veći. U ovom trenutku, razvijen od strane University of Cambridge je rastopljenog CaCl2 direktan elektrokemijske redukcije TiO2 tehnologija proboj, metoda u proizvodnji proizvodnje titan spužve ciklus je kratak, a troškovi proizvodnje pao za 40%.

Većina titan legure s visokim V kao legirajućih elemenata za poboljšanje snage, i legirajućih elemenata na Al - X kao srednji legura dodao. U jeftini Fe, Cr i drugih legirajućih elemenata umjesto V elemenata, je efikasan način da se smanje troškovi legure titana. (Na primjer: titan industrije kompanija Timet) razvoj Ti - 1,5 - Al - 6.8 - Mo - Fe i Ti 6 Al - 4,5-1. Fe - 0,1 - Si.

Uz napredak od titana topljenje tehnologija, će se proizvoditi u procesu proizvodnje, prerade od titana jalovine i Attle ostataka materijala nakon niza tretmana na teret da dodate shvatiti proizvodnog ciklusa, je jedan od efikasnih metoda za smanjenje sirove troškova materijala.


Povezane vijesti

Copyright © Shaanxi Aone Titanium Metal Materials Co, Ltd Sva prava pridržana.