logo

vijesti

Kontaktiraj nas

Aone Titanium metalni materijali

  • + 86-917-3633666
  • + 86-180 9170 2108
  • sales@aonemetals.com
  • www.aonemetals.com
Podeli

Titan legure se uvodi

Apr 19, 2017

Prema sastav faze legure titana mogu se podijeliti u tri kategorije: alfa legure, legure (alfa + beta) i beta legura, Kina izražena kao TA, TC, TB, respektivno.

(1) alfa legura elemenata, koji sadrži određenu količinu alfa stabilne ravnoteže se uglavnom sastoji od alfa. Alfa gustoća legura je mala, topline jak seks dobar, dobar zavarivanja i odlične otpornosti na koroziju, defekt je niske čvrstoće na sobnoj temperaturi, često se koristi kao materijal otporan na toplotu i materijala otpornih na koroziju. Alfa legure i obično može se podijeliti na alfa legure TA7, skoro sve alfa legura (MO Ti - 8 al - 1-1 v) i male količine spojeva alfa legure (Ti - 2.5 - Cu). (2) (alfa + beta) legura koja sadrži određenu količinu stabilnih elemenata, alfa i beta fazi ravnoteže legura organizacija za alfa i beta fazi. (Alfa + beta) legure sa srednjeg intenziteta, a može jačanje termičke obrade, ali loš učinak zavarivanja. (Alfa + beta) legure su u širokoj upotrebi, uključujući proizvodnju Ti 6 al 4 v legure čine više od polovine svih titana.

(3) beta legura koja sadrži veliki broj stabilnih beta faze element, može zadržati visoke beta fazi sve do sobne temperature. Beta legura može se podijeliti na termičke obrade obično beta legura (metastabilno beta legure i skoro metastabilno beta legura) i termičku stabilnost beta legura. Termička obrada beta legure imaju odličnu plastičnost u gašenje stanju, a može napraviti kroz aging tretman zatezne čvrstoće od 130 ~ 140 KGF / bila. Beta legura je obično za korištenje visoke čvrstoće i visoku žilavost materijala. Defekt je od glavnih, cijena je visoka, performanse zavarivanja je loš, rezanje obrade teško.


Povezane vijesti

Copyright © Shaanxi Aone Titanium Metal Materials Co, Ltd Sva prava pridržana.