Shaanxi Aone Titanium Metal Materials Co, Ltd

O nama

Kontaktiraj nas

Kontaktiraj nas

Aone Titanium metalni materijali

  • + 86-917-3633666
  • + 86-180 9170 2108
  • sales@aonemetals.com
  • www.aonemetals.com
Podeli


Jedan titanski tim

KO SMO MI? Aone titanium je distributer svetske klase i proizvodnja medicinske titanijumske trake i ploča za ortopedske implante, locirane u Baoji, Kina.

NAŠA TEAM : Jedini titani metalovi su formirani 2004. godine i vode ih Lena Yang i Clever Han, radi se na titanijumskom industrijskom stara 15 godina. Naš elitni tim mašinara za taljenje, inspektori kontrole kvaliteta i proizvodni inženjeri su zajedno radili već 10 godina.

NAŠI SADRŽAJ : Jedan titan zauzima renoviran objekat površine 26600 sq ft u industrijskom parku Meixian, Baoji, Shaanxi, Kina (sa prostorom za proširenje još 10.000 stopa). Napravili smo značajne kapitalne investicije u opremu za proizvodnju, inspekciju i završnu obradu, kako bismo našim kupcima ponudili kompletnu liniju usluga.


NAŠE NAJVEĆE KOMPETENCIJE : Osnovne kompetencije Aona su titanijumska traka i titan ploča za medicinske sisteme za implantaciju i izmjenjivače toplote.


O UR MOTTO  

"Kvalitet je kamen temeljac, a klijenti su naš Bog", a mi takođe držimo smernice "Visoka polazna tačka, velika ulaganja i strogo upravljanje" za razvoj.

 

O UR GLAVNI PROIZVODI

1. Koristi se u medicinskoj industriji titanijih šipki / šipki, titan ploče, titanijumske žice, titan zakrivljen.

2. Koristi se u naftnoj hemijskoj industriji titan šipki, titan ploče, titan cijevi, titan bakar kompozitni štapići.

3. Koristi se u hemijskim, elektronskim, vazduhoplovnim i vazduhoplovnim i drugim poljima niobijuma, tantala i niobijuma, tantaluminijumske trake i ploče.


Nakon nekoliko godina razvoja, Aone titanium metala je uglavnom mala prodajna kompanija postala istraživanje i razvoj, proizvodnja, prodaja i servis u moderniziranoj kompaniji. U posljednjih nekoliko godina, Shaanxi Aone titan metalnih materijala Co, LTD stabilan razvoj, proizvodi su bili koji se prodaje u Sjedinjenim Državama, jugoistočnoj Aziji, Zapadnoj Evropi i Africi i drugim zemljama, snage raste iz dana u dan.


Copyright © Shaanxi Aone Titanium Metal Materials Co, Ltd Sva prava pridržana.